Description:

Απ τα χιονισμένα βουνα της Κύπρου, απ την Εμπορική Σχολή Μιτσή στο χωριό Λεμύθου, συντονιζόμαστε στο European School Radio και με συνοδοιπόρο τη μουσική ταξιδεύουμε μαζί σας!
Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΙΤΣΗ είναι ένα εξατάξιο δημόσιο γυμνάσιο και λύκειο, μέσης γενικής παιδείας το οποίο ιδρύθηκε το 1912 από τον μεγάλο ευεργέτη Δημοσθένη Μιτσή.
Βρίσκεται σε ένα υψόμετρο 1200 μέτρων στο χωριό Λεμύθου. Στο σχολείο μας φοιτούν σήμερα 108 παιδιά από 15 κοινότητες των βουνών της οροσειράς του Τροόδους.
Η Σχολή μας φημίζεται για το φωνητικό της σύνολο, τους Ορειβάτες το οποίο παρουσιάζεται συχνά σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Στη μουσική του διαφημιστικού προβάλλεται ένα από τα πρόσφατα τους τραγούδια. Βιντεοκλίπ των Ορειβατών μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ:

Productions

ΚάτιΓεννιέται

-

«ΚΑΤΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΤΩΡΑ» Ένα τραγούδι που ετοίμασαν και ερμηνεύουν με τη συμπαράσταση των καθηγητών τους οι Ορειβάτες η χορωδία της Σχολής Μιτσή στα βουνά του Τροόδους της Κύπρου. Ένας ύμνος στην ειρήνη, τη συμφιλίωση και την αγάπη όπως θέλει να την καθορ …

Το Μονοπάτι

-

ΤΙΤΛΟΣ: “ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ” Ένα τραγούδι που συνέθεσε και ερμηνεύει το φωνητικό σύνολο ΟΡΕΙΒΑΤΕΣ – Η χορωδία της ΣΧΟΛΗΣ ΜΙΤΣΗ στο χωριό Λεμύθου στα βουνά του Τροόδους της Κύπρου. Μια νοσταλγική μπαλάντα με θέμα τα σχολικά χρόνια αφιερωμένη στους τελ …