Description:

Το 2ο Εσπερινό ΕΠΑΛ είναι ένα σχολείο που το μεγαλύτερο μέρος των μαθητών είναι ενήλικες. Με πολύ κέφι και ενδιαφέρον για το μαθητικό ραδιόφωνο θα σας κρατήσουν με τις Νυχτερινές ραδιοεπάλξεις συντροφιά συζητώντας και ακούγοντας τραγούδια. Οι μαθητές θα συμμετέχουν με εκπομπές των οποίων τα θέματα θα είναι γενικού περιεχομένου τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε ευρύτερο. Πάντα όμως σχετικά με την παιδεία την γνώση, τον πολιτισμό, την τέχνη, την ποίηση, το θέατρο, την μουσική και την διασκέδαση.

Productions

Σαν παλιό Σινεμά

Ένα ραδιοφωνικό αφιέρωμα στις καλύτερες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου….

Μονόλογοι από το Αιγαίο

Οι μαθητές αφηγούνται τις εμπειρίες από την Οδύσσεια παιδιών προσφύγων που έφτασαν στην χώρα μας ασυνόδευτα διασχίζοντας το Αιγαίο.

Ημ_Καταναλωτή

Ένα ραδιοφωνικό μήνυμα για την Παγκόσμοια ημέρα καταναλωτή με βασικό σκοπό την ποιότητα ζωής και όχι την ποσότητα παραγωγής.

Παγκόσμια ημέ

Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας. Χρόνια Πολλά σε όλες τις γυναίκες

Λήθη Παραμύθι

Ένα παραμύθι όλοι έχουμε ακούσει. Κάθε παραμύθι κρύβει μια αλήθεια ένα ηθικό δίδαγμα.Την ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά.Μόνο αν χτίσουμε το παραμύθι με οδηγό την αλήθεια και την αγάπη θα πραγματοποιηθεί.

Ραδιοαφιέρωμα

Η ραδιοφωνική ομάδα του 2ου Επαγγελματικού λυκείου Ιωαννίνων αφιερώνει αυτή την εκπομπή στην Παγκόσμια ημέρα για το ραδιόφωνο και εύχεται η φωνή του Ραδιοφώνου να μην σταματήσει ποτέ αλλά να συντροφεύει, να ψυχαγωγεί, να διασκεδάζει και να μαγεύει τους …

George Gakis and the Troublemakers

Το 2ο ΕΠΑΛ Ιωαννίνων θα σας κρατήσει συντροφιά για μια ώρα με ροκ μουσική. Στην πόλη μας την ροκ μουσική την συνδέουμε με τον Γιώργο Γάκη, ο οποίος το υποστηρίζει όχι ως είδος μουσικής αλλά κυρίως ως φιλοσοφία ως στάση ζωής είναι μέσα στην ψυχή και στο …

Ευχές

-

Οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ ο Αντώνης, η Ειρήνη , η Ευδοκία, ο Μιχάλης και η Σέβη εύχονται στο ESR Καλά Χριστούγεννα,Καλή Χρονιά με υγεία!!!!!

‘Αρωμα Χριστουγέννων

Ένα αφιέρωμα στην μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων με αναμνήσεις έθιμα και πολλές ευχές από τους μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Ιωαννίνων.