Description:

Παιδότοπος Ντίνα Καψάλη
-Είμαστε η ομάδα του νηπιαγωγείου από τον Παιδότοπο της Ντίνας Καψάλη και φέτος πήραμε την απόφαση να μπούμε στην παρέα σας γιατί έχουμε πολλά να σας πούμε.
Μέσα από το εργαστήριο που κάνουμε στο σχολείο για το ραδιόφωνο , θα μαθαίνετε τα νέα μας, τις ιδέες μας και το πόσο όμορφα περνάμε εδώ.

Productions

For us Christmas is…

Merry Christmas and a happy new year from all of us…

Rights

Τα παιδιά του Νηπιαγωγείου μιλάνε για τα δικαιώματα των παιδιών και πως καταλαβαίνουν τα ίδια την έννοια αυτή.

Tags: School news,

Τα δικά μας Χριστούγεννα

Η ομάδα των παιδιών 3-3,5 χρόνων έφτιαξαν αυτή τη μικρή εκπομπή για να σας πουν τι σημαίνουν τα Χριστούγεννα για αυτά.

Tags: School news,

Μήνυμα γνωριμίας

Τα παιδιά του νηπιαγωγείου από το σχολείο “Παιδικός σταθμός- Νηπιαγωγείο, Ντίνα Καψάλη” έφτιαξαν ένα μήνυμα για να συστηθούν στους ακροατές του European School Radio

Καλοκαίρι

Η ομάδα των νηπίων, με αφορμή το καλοκαίρι που έρχεται με γοργούς ρυθμούς, μιλάει στην εκπομπή μας για το τι σημαίνει καλοκαίρι γι’αυτούς.

Tags: School news,

Τα τρία σποράκια

Η ομάδα του νηπιαγωγείου με αφορμή την Άνοιξη, έφτιαξε μια μικρή ιστορία για το θαύμα και τη δύναμη της Φύσης.

Tags: Fairytales,

Τα τρία σποράκια

Η ομάδα του νηπιαγωγείου με αφορμή την Άνοιξη, έφτιαξε μια μικρή ιστορία για το θαύμα και τη δύναμη της Φύσης.

Tags: Fairytales,

Τα τρία σποράκια

Η ομάδα του Νηπιαγωγείου με αφορμή την Άνοιξη, έφτιαξε μια μικρή ιστορία για το θαύμα και τη δύναμη της Φύσης.

Tags: Fairytales,

Απόκριες

Η ομάδα του νηπιαγωγείου φτιάχνει μια ενημερωτική εκπομπή και παίρνει συνέντευξη από σούπερ ήρωες και ήρωες παραμυθιών που έκαναν την εμφάνισή τους ξαφνικά στο σχολείο μας. Ακούστε την εκπομπή και απολαύστε τους.

Tags: School news,

Το παραμύθι της Ελιάς

Η ομάδα του νηπιαγωγείου αφηγείται το παραμύθι της ελιάς με αφορμή το project της ομάδας τον Νοέμβριο.

Tags: Fairytales,

Χαρταετός

Η ομάδα των προνηπίων “Πολύχρωμοι κρίκοι” με αφορμή το πέταγμα του χαρταετού, έφτιαξαν μια δική τους ιστορία με τις περιπέτειες του δικού τους χαρταετού και την αφηγούνται.

Ειδήσεις

Η ομάδα των προνηπίων “Πολύχρωμοι κρίκοι” μετά από επιστημονική έρευνα που πραγματοποίησαν με αφορμή το project “η Γη”, μας ενημερώνει σχετικά με τα αποτελέσματα της έρευνας και μας τα παρουσιάζουν.

Μπισκοτένιος

Η ραδιοφωνική ομάδα του σχολείου μας , “τα μουσικά μικροφωνάκια” αφηγούνται το παραδοσιακό παραμύθι του μπισκοτένιου με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Μπισκότα

Μιας και τα Χριστούγεννα έφτασαν, η ομάδα των προνηπίων από τον “Παιδότοπο”- Ντίνα Καψάλη , έφτιαξε χριστουγεννιάτικα μπισκότα και μας παρουσιάζει τη συνταγή.

Τι είναι δώρο

Τα παιδιά της ομάδας των νηπίων από τον “Παιδότοπο”- Ντίνα Καψάλη, εύχονται με τον δικό τους τρόπο για τα Χριστούγεννα, λέγοντάς μας τι σημαίνει για αυτά ένα δώρο.

Φρέντυ

Ο Φρέντυ είναι ένα μικρό φύλλο που ζει και μεγαλώνει ήσυχα πάνω σε ένα κλαδί. Ώσπου έρχεται η ώρα να πέσει… Μια γλυκιά και τρυφερή ιστορία γεμάτη από συναισθήματα και συγκίνηση του Λέο Μπουσκάλια. Αφηγούνται τα παιδιά της ομάδας των προνηπίων.