Description:

Είμαστε το 1ο Δημοτικό ΣχολείοΠροσοτσάνης στη Δράμα. Συμμετέχουμε με μεγάλη χαρά στο 1ο μαθητικό ραδιόφωνο. Δεν έχουμε εμπειρία σε ραδιοφωνικές παραγωγές…αλλά θα τα καταφέρουμε!

Productions

Ευχές

-

Τα παιδιά του 1ου Δημοτικού Σχολείου Προσοτσάνης ακολούθησαν το γερμανικό πασχαλινό έθιμο του κρυψίματος των πασχαλινών αυγών. Μια μαθήτρια του σχολείου μας εξηγεί το έθιμο στα γερμανικά και μας εύχεται καλές γιορτές!

Θρίαμβοςτου0

-

Τα παιδιά της Δ’ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Προσοτσάνης μοιράζονται μαζί μας τον “θρίαμβο του μηδέν” του Τζιάνι Ροντάρι. Η δράση έγινε στις 6 Μαρτίου, ημέρα κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού. Ευχαριστούμε πολύ τους μαθητές, τις μαθήτριες …

Συνέντευξη

-

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε’ Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Προσοτσάνης παίρνουν συνέντευξη από τον κ. Λάλα Κωνσταντίνο, που ήταν μαθητής στο σχολείο μας το 1950.

ΕΥΧΕΣ

-

Τα παιδιά της Ε’ τάξης του 1ου Δ.Σ. Προσοτσάνης σας στέλνουν τις ευχές τους…

Το ελάφι

-

Ξεκινάμε τις ραδιοφωνικές μας παραγωγές με τα παιδιά της πρώτης τάξης του σχολείου μας.Τα μικρά αστεράκια μας με τη δασκάλα τους και τον μουσικό του σχολείου μας ετοίμασαν για εσάς, τους ακροατές του μαθητικού ραδιοφώνου, ένα τραγούδι ,”το ελάφι”,με χα …