Description:

6ο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδειάς
6ο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδειάς
6ο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδειάς
6ο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδειάς
6th Primary School Livadia

Productions

Τα Χριστούγεννα μέσα από τα μάτια μας!

Τα Χριστούγεννα μέσα από τα μάτια των παιδιών της Έ τάξης του 6ου Δημ. Σχ. Λιβαδειάς. Ήθη, έθιμα, τραγούδια και κάλαντα συνθέτουν τις γιορτές του Δωδεκαήμερου! Καλές γιορτές!

Teachers4Euro

Τα παιδιά της Δ΄ τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς παρουσιάζουν νέα και δραστηριότητες του σχολείου τους. Το σημερινό θέμα της τελευταίας τους εκπομπής είναι το τραγούδι “Ανοίξτε τα σύνορα της καρδιάς σας” που έγραψαν τα παιδιά της Στ΄ τάξης γ …

Free of Natur

Τα παιδιά της Τετάρτης τάξης του 6ου Δημ. Σχ. Λιβαδειάς παρουσιάζουν σε ένα σύντομο ραδιοφωνικό μήνυμα το etwinning πρόγραμμα “Free of Nature” με το οποίο ασχολήθηκαν όλη σχεδόν τη σχολική χρονιά 2015-16.

Αθλητισμός

Τα παιδιά της Δ΄ τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς περιγράφουν τις δραστηριότητές τους για την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού!

Βιβλιοθήκη

Τα παιδιά της Δ΄ τάξης του 6ου Δημ. Σχ. Λιβαδειάς συνεχίζουν τις εκπομπές για τα νέα του σχολείου τους από τη “συχνότητα” του European School Radio. Το θέμα της σημερινής εκπομπής είναι η λειτουργία της σχολικής βιβλιοθήκης!

Μετ. σταθμός

Τα παιδιά της Δ΄ Δημοτικού του 6ου Δημ. Σχ. Λιβαδειάς παρουσιάζουν τα νέα του σχολείου τους. Θέμα της σημερινής τους εκπομπής, ο μετεωρολογικός σταθμός που δημιουργήθηκε στο σχολείο τη φετινή χρονιά.