Description:

Η ραδιοφωνική ομάδα του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Κορωπίου (ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Α Βαθμίδας) συμμετέχει για 3η χρονιά στο European School Radio.
Καλή ραδιοφωνική χρονιά, καλές εκπομπές σε όλους.

Productions

Η ΘΆΛΑΣΣΑ

Είναι μια εκπομπή με τραγούδια για τη θάλασσα με αφορμή το Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με θέμα ¨Η Θάλασσα και η σημασία της για τον άνθρωπο¨

Η υπομονή

Μία σύντομη θεματική εκπομπή με γνωμικά και παροιμίες για την υπομονή από τη ραδιοφωνική ομάδα του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Κορωπίου. Μία ομάδα, μια φωνή.

Ελληνική Μουσική

Μία ώρα με καλή Ελληνική μουσική από τη ραδιοφωνική ομάδα του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Κορωπίου. Μία ομάδα, μια φωνή.

Πάσχα_2017

-

Χριστός Ανέστη! Χρόνια Πολλά! Ραδιοφωνική Ομάδα Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Κορωπίου.

Καλό Πάσχα!

-

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα από τη ραδιοφωνική ομάδα του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Κορωπίου.

Εκπαιδευτική Ρομποτική

Η ραδιοφωνική ομάδα του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Κορωπίου παρουσιάζει τις δραστηριότητες του Σχολείου μας στην εκπαιδευτική ρομποτική!

ΑΚΟΥ ΜΕ

Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ευκολία να επικοινωνήσουν με τους άλλους λεκτικά. Η γλώσσα του σώματος μερικές φορές είναι πιο ηχηρή! Αρκεί να έχουμε τη διάθεση να την ακούσουμε!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

-

Η ραδιοφωνική ομάδα του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Κορωπίου εύχεται Καλή Χρονιά!

Χρόνια Πολλά!

Η ραδιοφωνική ομάδα του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Κορωπίου (Τ.Ε.Ε. Ειδικής Αγωγής Κορωπίου) εύχεται στο 1ο Μαθητικό Ραδιόφωνο Χρόνια Πολλά!!!

Χριστούγεννα

-

Η ραδιοφωνική ομάδα του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Κορωπίου σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα!

Δάσκαλε με ακούς;

Όσα θα θέλαμε να πούμε στους δασκάλους μας, μέσα από μία θεματική εκπομπή του Τ.Ε.Ε. Ειδικής Αγωγής Κορωπίου. Μία ομάδα, μια φωνή!

Μία μελωδική συγνώμη…

Πόσο δύσκολο είναι να ζητάς συγνώμη; Από τη ραδιοφωνική ομάδα του Τ.Ε.Ε. Ειδικής Αγωγής Κορωπίου. Μία ομάδα, μια φωνή!

Ένας μαθητής μιλάει στον καθηγητή του.

Αλήθεια, τι θα θέλαμε να πούμε, όλα εμείς τα παιδιά στους δασκάλους και καθηγητές μας; Είμαστε η ραδιοφωνική ομάδα του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Κορωπίου: μία ομάδα, μια φωνή!

Δώσε μου σημασία

Η ραδιοφωνική ομάδα του Τ.Ε.Ε Ειδικής Αγωγής Α΄Βαθμίδας Κορωπίου συμμετέχει στο διαγωνισμό “Καν’ το ν’ ακουστεί” με το τραγούδι “Δώσε μου σημασία” που είναι αφιερωμένο στα δικαιώματα του παιδιού. Το τραγούδι περιγράφει με απλά και κατανοητά λόγια τα δι …

Pc in 1980’s

Η εξέλιξη των προσωπικών υπολογιστών τη δεκαετία 1980 – 1990 από τη ραδιοφωνική ομάδα του Τ.Ε.Ε Ειδικής Αγωγής Κορωπίου.

Τι είναι η αγάπη;

Η ραδιοφωνική ομάδα του ΤΕΕ Ε.Α Κορωπίου ερμηνεύει με το δικό της τρόπο την αγάπη, μέσα σε μόλις λίγα λεπτά!!!!!!! όσο διαρκεί ένα τραγούδι!!!!!!!!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ;

Στην πρώτη μας μεγάλης διάρκειας εκπομπή, προσπαθούμε να απαντήσουμε στο ερώτημα: τι είναι η αγάπη; Σας περιμένουμε στην παρέα μας εδώ στο 1ο Μαθητικό Ραδιόφωνο. Η ραδιοφωνική ομάδα του Τ.Ε.Ε. Ειδικής Αγωγής Κορωπίου.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ;

Στην πρώτη μας μεγάλης διάρκειας εκπομπή, προσπαθούμε να απαντήσουμε στο ερώτημα: τι είναι η αγάπη; Σας περιμένουμε στην παρέα μας εδώ στο 1ο Μαθητικό Ραδιόφωνο. Η ραδιοφωνική ομάδα του Τ.Ε.Ε. Ειδικής Αγωγής Κορωπίου.

ΕΥΧΕΣ_2016

-

Ευχές από τη ραδιοφωνική ομάδα του Τ.Ε.Ε Ειδικής Αγωγής Κορωπίου για το νέο έτος!

ΕΥΧΕΣ 2016

-

Ευχές από τη ραδιοφωνική ομάδα του Τ.Ε.Ε Ειδικής Αγωγής Κορωπίου για το νέο έτος!