Podcast: ΚΑΡΑΜΕΛΑ


Στην τελευταία μας εκπομπή θα ακούσετε απολαυστικές συνταγές για καλοκαιρινές διακοπές! Τραγούδια, ευχές…. Μείνετε συντονισμένοι…!!!!!!
Η ραδιοφωνική ομάδα της “Καραμέλας” σας εύχεται καλό καλοκαίρι!!!


Podcasts from same production

ΚΑΡΑΜΕΛΑ

School: Νηπιαγωγείο Καραμέλα
18 December 2016 10:30

Η πρώτη μας εκπομπή είναι στον αέρα! Ένας αλλιώτικος μάγειρας μας προτείνει νόστιμες συνταγές . Που είναι κρυμμένη η ευτυχία; Ποιος είναι ο αγαπημένος ήρωας των παιδιών; Ποια είναι τα συστατικά για μια επιτυχημένη πετρόσουπα; Αυτά και άλλα πολλά θα ακο …

ΚΑΡΑΜΕΛΑ

School: Νηπιαγωγείο Καραμέλα
26 February 2017 10:30

Η τελευταία Κυριακή της Αποκριάς φέρνει μαζί της την 3η εκπομπή… Τι θα συμβεί ….Αν ο Φλεβάρης φλεβίσει… Αν κάποιος βρει το βοτάνι της αγάπης… Αν ανακατέψει γάλα με ξύδι… Αν…αν…αν….

ΚΑΡΑΜΕΛΑ

School: Νηπιαγωγείο Καραμέλα
26 March 2017 10:30

Στη σημερινή εκπομπή μελωδίες ινδιάνικες και μύθοι μαγικοί θα γεμίσουν το πρωινό σας. Υπεύθυνοι για αυτό είναι οι τρομεροί Ινδιάνοι της “Καραμέλας”, η ομάδα των Προ-προνηπίων. Πώς είναι ένας σταθμός τρένου; Οι εκπρόσωποι της ομάδας του προνηπίου θα σας …

ΚΑΡΑΜΕΛΑ

School: Νηπιαγωγείο Καραμέλα
21 May 2017 10:30

Στη σημερινή εκπομπή θα πάτε μαζί μας μια βόλτα στην Αρχαία Αγορά! Από πού πήρε το όνομά της η πόλη της Αθήνας; Ποιος είναι ο άνθρωπος -σαλιγκάρι; Τι θα συμβεί αν χάσεις τη μνήμη σου; Αυτά και άλλα πολλά θα ακούσετε στην σημερινή εκπομπή !!!