esiemth-mera-small2 Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 (10.00-14.00) στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. θα πραγματοποιηθεί επιμορφωτική ημερίδα με τίτλο: “Οι δημοσιογράφοι για το Μαθητικό Ραδιόφωνο”. Η ημερίδα απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς που δήλωσαν συμμετοχή με το σχολείο τους στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα “Κάνω ραδιόφωνο στο European School Radio” στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης για το σχολικό έτος 2016-17.

Η ημερίδα οργανώνεται από την Ομάδα Δημοσιογράφων της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ., η οποία αναλαμβάνει τη στήριξη των σχολείων στο εν λόγω Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα. Οι δημοσιογράφοι της Ομάδας, με τον ρόλο του μέντορα για κάθε σχολείο, θα κάνουν εισηγήσεις σχετικά με το Μαθητικό Ραδιόφωνο.

 Οι εκπαιδευτικοί θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη δεοντολογία στο ραδιόφωνο,  για τη δημοσιογραφία και τα Νέα Μέσα, για το ρεπορτάζ και τις συνεντεύξεις στο ραδιόφωνο, για τη δομή μιας εκπομπής και γενικότερα για τη διαδικασία προετοιμασίας μιας ραδιοφωνικής παραγωγής.

Παράλληλα, σας ενημερώνουμε ότι γίνεται προσπάθεια καταγραφής των εισηγήσεων σε βίντεο, τα οποία θα αναρτηθούν στην Κοινότητα, ώστε να είναι διαθέσιμα σε όλους τους εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν με εκπομπές στο ραδιοφωνικό πρόγραμμα του European School Radio.

Download (PDF, Unknown)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *