GYMNASIUM APOSTOLOS PAVLOS – Γυμνάσιο Αποστόλου Παύλου

-
Mokytojai
Mokyklos administratoriai


Description:

To Γυμνάσιο Αποστόλου Παύλου είναι ένα από τα πολυπληθέστερα Γυμνάσια όχι μόνο της Πάφου αλλά και Παγκύπρια. Βρίσκεται κοντά στην εκκλησία Αποστόλου Παύλου και Πέτρου (από όπου πήρε και το όνομά του).Ιδρύθηκε το 1995 και τα επίσημα εγκαίνιά του έγιναν στις 21 Νοεμβρίου 1997 από τον πρώην Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Γλαύκο Κληρίδη.

Λειτουργούν σήμερα στο σχολείο εργαστήρια των ειδικοτήτων Οικιακής Οικονομίας, Φυσικής, Χημείας-Βιολογίας, Τεχνολογίας, Πληροφορικής, Τέχνης και Μουσικής, το Γραφείο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής και η Βιβλιοθήκη.

Το Γυμνάσιο Αποστόλου Παύλου στη πορεία του έχει επιδείξει πλούσια πνευματική, καλλιτεχνική και πολιτιστική δραστηριότητα με διακρίσεις σε Παγκύπρια κλίμακα. Σ΄αυτό συνέβαλαν όλοι οι παράγοντες, Σχολική Εφορεία, Σύνδεσμος Γονέων, Μαθητές, Καθηγητές και Διεύθυνση του Σχολείου.

Radio Laidos

My little self

-

Participation of Gymnasiums Apostolos Pavlos in the song contest “Kanto na akoustei 2020” Video link: https://drive.google.com/open?id=1XVti-llr1kAEKYZ0Fb9bdOtghm7501Oa https://drive.google.com/open?id=1MkWbpnnSjQVoj_mWZXViCURL5egBkaD1

Mokykla: GYMNASIUM APOSTOLOS PAVLOS – Γυμνάσιο Αποστόλου Παύλου

The drop

-

Participation of Gymnasium Apostolos Pavlos in the contest for radio spot “Kanto nakoustei” 2020. Video published :https://youtu.be/cy9e0uQsnpc

Mokykla: GYMNASIUM APOSTOLOS PAVLOS – Γυμνάσιο Αποστόλου Παύλου