Description:

Με αφορμή τον διαγωνισμό “Κάντο Να ακουστεί” προχωρήσαμε στην εγγραφή του Σχολείου μας στο Μαθητικό Ραδιόφωνο! Αν και είμαστε μικροί είμαστε ήδη φανατικοί ραδιοφωνατζήδες! Ευελπιστούμε του χρόνου να καταφέρουμε να στείλουμε περισσότερες παραγωγές.

Radio Laidos

Πλανήτες

Ταξιδέψαμε σαν τον μικρό πρίγκιπα στους γνωστούς πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος. Ακούστε μας για να μάθετε τις εντυπώσεις μας.

μαγικος κηπος

Με αφορμή ένα θεατρικό παιχνίδι βρεθήκαμε σ ενα μαγικό κήπο. Με τη λαχτάρα της επικοινωνίας και οδηγό την φαντασία μας, εκφράσαμε συναισθήματα κι επιθυμίες. Εσύ; Παίζεις μαγικό κήπο;

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Ήθη και έθιμα χριστουγέννων και πρωτοχρονιάς σε όλο τον κόσμο. Οι πιο γλυκές ευχές από όλους εμάς

Η Αργυρώ

Η Αργυρώ είναι ένα παιδί σαν κι εμένα,ένα παιδί σαν κι εσένα…Παγκόσμια ημέρα ΑΜΕΑ

ΑΙΝΙΓΜΑΤΑ

Αφού μιλήσαμε για τη διατροφή και μάθαμε για τόσα πολλά φρουτα και φαγητά σκεφτηκαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι!μπορείτε να μαντέψετε κι εσεις για ποιο φρούτο μιλάμε; Αινίγματα για φρουτα, λαχανικά, φαγητά και επιδόρπια!!!

Ρατσισμός

Τα παιδιά του Ολοήμερου Δημοτικου Σχολείου Ελιάς, εμπνεύστηκαν μαντινάδες μαζί με το Δάσκαλο Γιώργο Τζαγκαράκη, με θέμα το ρατσισμό. Την μουσική εμπνεύστηκε ο μουσικός Βαγγέλης Πυθαρούλης που είναι και μπαμπάς μαθήτριας του Νηπιαγωγείου μας. Υπεύθυνες …