Aktivitet

    1. sgchrysou lavede en statusopdatering 4 år, 8 måneder siden

      Να πω ότι δημιουργήσαμε το βιντεοκλίπ με το movie maker και αναλώσαμε αρκετές ώρες πάνω σε αυτό έχοντας την εντύπωση ότι ανεβαίνει ενιαίο αρχείο. Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουμε στο διαγωνισμό και δεν έχουμε πρότερη εμπειρία, ούτε και οι οδηγίες ήταν σαφείς, με αποτέλεσμα να τρέχουμε την τελευταία στιγμή!
      Θα ήθελα αναλυτικές οδηγίες για ανάρτηση! Ευχαριστώ!

      • Καλημέρα σας,
        Οι οδηγίες είναι σαφείς και αναλυτικές και βρίσκονται στη σελίδα του διαγωνισμού, στον σύνδεσμο που υπάρχει και στην εγκύκλιο. http://europeanschoolradio.eu/7fest/submit_instructions/. Επίσης αν διαβάσετε περισσότερα στη σελίδα του διαγωνισμού θα δείτε ότι πρόκειται για διαγωνισμό τραγουδιού και ραδιοφωνικού μηνύματος. Τα βίντεο είναι απλά υποστηρικτικά. Επίσης οι υποβολές άρχισαν από 1η Δεκεμβρίου 2019, οπότε δε χρειαζόταν να τρέχετε για υποβολή τελευταία στιγμή. Τέλος στη σελίδα του διαγωνισμού και στο μενού “Επικοινωνία” μπορείτε να κάνετε τις ερωτήσεις σας για τον διαγωνισμό ή και για το φεστιβάλ.

        Ακολουθείστε τις οδηγίες και θα τα καταφέρετε
        Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία

        • Καλησπέρα σας! Ανέρτησα το τραγούδι μας στις 27/1, και ενώ φαινόταν στις μη προγραμματισμένες παραγωγές δεν φαινόταν στη λίστα συμμετεχόντων σχολείων. Διέγραψα την πρώτη συμμετοχή (για να μη φαίνεται διπλή συμμετοχή) και επανέλαβα σήμερα την ανάρτηση, μα και πάλι το σχολείο μας δεν είναι στη λίστα συμμετεχόντων σχολείων για το διαγωνισμό, αν και αυτή τη φορά η συμμετοχή μας φάνηκε στις παραγωγές του European School Radio σε αναζήτηση που έκανα. Τι πρέπει να γίνει για να ενταχθεί η συμμετοχή μας στη λίστα των σχολείων;

Font Resize
Contrast