Podcast: Ραδιοεφημερίδα του Γυμνασίου Αρμενίου


Η ραδιοεφημερίδα του Δεκεμβρίου έχει ως θέματα τις εκπαιδευτικές εκδρομές του σχολείου σε Γιάννινα και Βόλο, την παραπληροφόρηση στο διαδίκτυο και πως μπορούμε να ξεχωρίσουμε μια ψευδή πληροφορία, την πιο γνωστή Χριστουγεννιάτικη Ιστορία, το βιβλίο του Κάρολου Ντίκενς που έγινε κινούμενο σχέδιο και κινηματογραφική ταινία με πρωταγωνιστή τον Εμπενίτζερ Σκρουτζ. Το μεγαλύτερο μέρος της εκπομπής καταλαμβάνει η συνέντευξη που πήραν οι μαθητές του σχολείου από το συγγραφέα Διονύση Λεϊμονή με αφορμή το βιβλίο του “το 17ο κιβώτιο”.


Podcasts from same production

Ραδιοεφημερίδα του Γυμνασίου Αρμενίου

Skole: Γυμνάσιο-ΛΤ Αρμενίου
2 december 2016 21:00

Η ραδιοεφημερίδα “ArmeNews” του Νοεμβρίου περιλαμβάνει τα εξής θέματα: Σχολικά νέα, Μεταμόσχευση μυελού των οστών και η σημασία του εθελοντή δότη, Ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, 34ος αυθεντικός μαραθώνιος της Αθήνας, Διαδικτυακές εφαρ …

Ραδιοεφημερίδα του Γυμνασίου Αρμενίου

Skole: Γυμνάσιο-ΛΤ Αρμενίου
27 januar 2017 21:00

Η ραδιοεφημερίδα του Ιανουαρίου δε θα είναι ενημερωτική αλλά… γεμάτη μουσική, ακολουθώντας τους χαλαρούς ρυθμούς των διακοπών. Ακούστε τις μουσικές επιλογές των συντακτών και συντακτριών και ψηφίστε το καλύτερο τραγούδι. Καλή ακρόαση!