Το 4o ΠΕΚΕΣ Αττικής  σε συνεργασία με το European  School Radio – Το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο και στο πλαίσιο των κοινών δράσεων τους για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση και γενικότερα για την αξιοποίηση του μαθητικού ραδιοφώνου στην εκπαιδευτική διαδικασία, δημιουργούν μια νέα δράση επικοινωνίας για εκπαιδευτικούς και μαθητές της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ’ Αθήνας.

Εκπαιδευτικοί με συγγραφικό έργο, αλλά και μαθητές που έχουν διακριθεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς, διαβάζουν πεζογραφήματα (παραμύθια, διηγήματα, αποσπάσματα από νουβέλες και μυθιστορήματα) που έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι.

Σα να ξεφυλλίζεις ένα μοναδικό ηχητικό άλμπουμ μέσα από την συχνότητα του European School Radio ανακαλύπτοντας ξανά τη μαγεία της ακρόασης.

Οι εκπομπές, που θα έχουν διάρκεια από 15 μέχρι 30 λεπτά, θα μεταδίδονται για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση κάθε Τρίτη, στις 6 το απόγευμα, στην  εκπαιδευτική ζώνη πρωτοβάθμιας του προγράμματος, ενώ για τη Δευτεροβάθμια σε ανάλογη εκπαιδευτική ζώνη, που θα ανακοινωθεί σύντομα. Μετά την πρώτη μετάδοσή τους, θα είναι διαθέσιμες  ως podcast στη ζώνη EduPods του European School Radio και στην ιστοσελίδα του 4ου ΠΕΚΕΣ Αττικής (https://blogs.sch.gr/4pekesat).

Υπεύθυνοι του προγράμματος:

Νίκος Καμήλος ΣΕΕ ΠΕ 70, μέλος της Επιστημονικής Εταιρείας “European School Radio, Το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο”
Τριανταφυλλιά Νικολούδη,  ΣΕΕ ΠΕ60
Αγγελική Χρονοπούλου, ΣΕΕ ΠΕ02 
Βασιλεία Δηλαβέρη, Δ/ντρια Δημοτ. Σχολείου, κλ. ΠΕ70, μέλος της Επιστημονικής Εταιρείας “European School Radio, Το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο”
Ελένη Ταγκάλου, εκπαιδευτικός κλ. ΠΕ70, μέλος της Επιστημονικής Εταιρείας “European School Radio, Το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *