Το Μαθητικό Ραδιόφωνο και οι δράσεις του είναι αποτέλεσμα εθελοντικής προσφοράς των μελών της Επιστημονικής Εταιρείας “Διαθεματικό, Διαπολιτισμικό Ραδιόφωνο της Εκπαιδευτικής Κοινότητας” με τον διακριτικό τίτλο EUROPEAN SCHOOL RADIO, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ. Εδώ και δέκα χρόνια έχει γίνει πλέον θεσμός στη σχολική εκπαίδευση και η επιτυχία του οφείλεται στη δύναμη που μας δίνετε εσείς, οι οποίοι παραμένετε πιστοί στον ρόλο του παιδαγωγού και αφιερώνετε χρόνο για να διευρύνετε τους ορίζοντες των μαθητών σας και να τους δώσετε δυνατότητα ελεύθερης σκέψης και έκφρασης.

Το πνευματικό έργο των ανθρώπων του ESR δημιουργείται με μεράκι και εμπνέεται κάθε χρόνο από τους μαθητές όλων των σχολείων που συμμετέχουν στο ραδιοφωνικό πρόγραμμα, ενώ ενδυναμώνεται συνεχώς, από τη δική σας ανατροφοδότηση.

Γνωρίστε τη δραστηριότητα του φορέα μας και μη διστάσετε να ενταχθείτε κι εσείς στην ομάδα μας! Είμαστε ανοιχτοί για νέες προκλήσεις στον χώρο της ραδιοφωνικής δημοσιογραφίας και τέχνης στην εκπαίδευση.

Η νέα ιστοσελίδα της Εταιρείας είναι: http://europeanschoolradio.eu/society/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *