esrsummer

Η σχολική χρονιά 2016-17 πέρασε τόσο γρήγορα που δεν το καταλάβαμε, παρέα με το αγαπημένο μας ραδιόφωνο European School Radio. Κάθε χρονιά είναι ακόμα πιο παραγωγική και ακόμα πιο δημιουργική! Νέα σχολεία, νέοι εκπαιδευτικοί και νέοι μαθητές γνωρίζουν τον μαγικό κόσμο της ραδιοφωνικής παραγωγής. Ευχόμαστε όλα τα χαμόγελα των εκπαιδευτικών και μαθητών να ενωθούν και να δώσουν έναν μοναδικό αέρα στην καθημερινότητα του σχολείου, συμμετέχοντας ενεργά όχι μόνο κάνοντας ραδιόφωνο, αλλά και στις πολύ πλούσιες πολιτιστικές δράσεις του ραδιοφώνου, όπως το Φεστιβάλ και ο Διαγωνισμός και νέα εκπαιδευτικά προγράμματα που έρχονται από Σεπτέμβριο να διευρύνουν τους ορίζοντες των μαθητών!

Όλο το καλοκαίρι μπορείτε να έχετε τη συντροφιά της ποιοτικής μουσικής του σταθμού, αλλά και να απολαύσετε τα “Τυρογαριδάκια” του Πειραματικού Γυμνασίου Πανεπιστημίου Κρήτης στην εβδομαδιαία ζωντανή τους εκπομπή (κάθε Πέμπτη- 16.00).

Η ραδιοφωνική χρονιά 2017-18 θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο, με ανανεωμένη εμφάνιση και περιβάλλον, ώστε το ραδιόφωνό μας να είναι και να φαίνεται πραγματικά European!

Να έχετε ένα όμορφο και ξεκούραστο καλοκαίρι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *