Μία νέα συνεργασία της Επιστημονικής Εταιρείας ESR με την ΕΡΤ3 ξεκινά το σχολικό έτος 2022-23, που θα δώσει τη δυνατότητα στα σχολεία του European School Radio να μιλήσουν για τα ενδιαφέροντα έργα που εμπνέονται και υλοποιούν ραδιοφωνικά.

Οι μαθητές/τριες μέσω των σχολείων τους και των εκπαιδευτικών τους θα μπορούν να βγουν τηλεοπτικά στον αέρα της καθημερινής πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής “Μέρα με χρώμα” με την Έλσα Ποιμενίδου μεταξύ 10.00-11.30 και να επικοινωνήσουν, ως Ενεργοί Πολίτες και νέοι ανταποκριτές, τις ραδιοφωνικές δράσεις που αναπτύσσουν.

Ως Επιστημονική Εταιρεία “European School Radio, Το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο” είμαστε αρωγός κάθε δημιουργικής ιδέας και πρωτοβουλίας των μαθητικών κοινοτήτων, επιθυμούμε την προβολή του πλούσιου έργου που υλοποιείται ούτως ή άλλως κάθε χρόνο στα σχολεία μας, στην Ελλάδα, στην Κύπρο, στην Ομογένεια και στις υπόλοιπες μονάδες διεθνώς. Στη δράση με τίτλο “Κάθε μέρα με χρώμα… στις ραδιοφωνικές τάξεις του European School Radio” μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, μέσω βιντεοκλήσης skype διάρκειας 5 λεπτών ζωντανά στην ΕΡΤ3.

Η εκπομπή έχει πρεμιέρα στις 17 Οκτωβρίου και περιμένουμε με χαρά τις δηλώσεις σας.

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *