Αγαπητοί/ές εκπαιδευτικοί,

Η Ομάδα Έργου του νέου ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+KA201 “Social Radio 2.0. The European School Radio and Podcasting Community for Active Citizenship Education” ετοιμάζει πυρετωδώς τις νέες υποδομές για το European School Radio του μέλλοντος. Οι χώρες που συμμετέχουν είναι η Ελλάδα, η Κύπρος, η Πολωνία, η Ισπανία και η Πορτογαλία. Στο πλαίσιο του έργου θα αναπτυχθεί, επίσης, πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό και θα φιλοξενηθεί στο Αποθετήριο Εκπαιδευτικού Περιεχομένου της νέας πλατφόρμας μας.

Δίνοντας έμφαση στις νέες τάσεις για την τεχνολογία και την διακίνηση της ηχητικής παραγωγής, θα θέλαμε να διερευνήσουμε τόσο τις εκπαιδευτικές σας ανάγκες ενταγμένες στη μορφή που θέλουμε πλέον να δώσουμε όσο τις προτιμήσεις και απόψεις των μαθητών/τριών σας. Ιδιαιτέρως επιθυμούμε την ενεργό συμμετοχή και αλληλεπίδραση των νέων μέσω της νέας διαδικτυακής εφαρμογής και της εφαρμογής για κινητά, δίνοντάς τους συνεχώς κίνητρα για επικοινωνία, συνεργασία και από κοινού δημιουργία με συνομήλικους σε όλη την Ευρώπη.

Θα σας παρακαλούσαμε να συνδράμετε κι εσείς στο μαθητικό ραδιόφωνο του αύριο, απαντώντας στο σύντομο ερωτηματολόγιο για τους εκπαιδευτικούς, αλλά και να προωθήσετε στους μαθητές/ στις μαθήτριές σας (Ε’-ΣΤ’ Δημοτικού, Γυμνάσιο και Λύκειο, Ειδικό Σχολείο) το αντίστοιχο σύντομο ερωτηματολόγιο για τους μαθητές/τις μαθήτριες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *